čtvrtek 13. března 2014

Kdo je lepší? Já, a nebo ty?

Kdopak je lepší? Samozřejmě já ...


Nedávno jsem si projel internet a opět se nemůžu divit. Pavla Filipová přišla s novým ujetým videoklipem. Nejdříve to byla "párty lajf" - aneb foneticky to zní lépe. Tentokrat se oblékla za koženou sado-maso příšerku. Nic neobvyklého. Až na to, ze tento klip plný nevkusné erotiky byl zakázán na všech webech. Facebook, YouTube, stream ... Etc

A jediný, kdo ho nechal viset na veřejnosti je server "jenpromuze.cz", který ho nijak necenzuroval. A otázka zní, proč ho lide sledují, proč lide znají její jméno, a proč sakra někdo touží tohle vidět, a hledá na googlu toto video. Jednoduchá odpověď. Česko totiž rádo srovnává se sebou samotným. A není nad to, když se můžete podívat naujeté video, u kterého si řeknete, že jste lepší. Vaše ego má orgasmus. 

"To je kr*va ! Já jsem normální, nedělám nic z toho, co ona, a jsem hrdý, že se můžu cítit normálně (ve smyslu průměrně)." Tohle se honí hlavou jen českému národu. A je to vůbec dobře? Nikde jinde by se takové nuly nemohly uchytit. Nikoho by to totiž nezajímalo. Ale v Česku se nečte snad nic, než bulvár. Osudy a životy druhých na prvním místě. A ještě ke všemu vidět skandály druhých, při kterých se můžeme cítit lépe, je u nás k nezaplacení. 

Říká se, ze není lepší motivátor, než ten negativní. Dobré video nemáme takovou chuť komentovat. 
A proto kromě shlédnutí má tato dívka i své negativní komentáře. Ale jak sama říká ve svém klipu: "chci bejt slavná". A být slavný bez skandálu ? To ví i chudinka Miley Cyrus, že to nejde.

Sláva začíná a končí bulvárem. Děláme z naprostých anti-talentů slavné lidi. Je jedno, jestli někdo umí zpívat, pokud se o něm mluví. Znal třeba Miley někdo předtím, než natočila "we can't stop" ? Ano, jako Hannah Montana, ale potom jakoby se po ní slehla zem. A teď? Plní stránky novin po celém světě. Co z toho plyne? Milé děti, možná nic neumíte. Ale když o vás novinář napíše, ze jste rádoby superstar, dě*ka, co*ra a opilá št*tka, tak buďte rádi. Tak se dělá showbusiness...

Žádné komentáře:

Okomentovat