sobota 15. března 2014

Fag hags

"Každý gay má svou holčičí kamarádku..."


Někdo to bere jako stereotyp. Někdo tomu věří, aniž by se s tím setkal. Jde o fenomén gay komunity. Podpůrnými sloupy většiny gayů jsou heterosexuální holčičí kamarádky. Anglicky Fag Hags. Vlastně jde o to, že gayové - jakožto menšina potřebují silnou psychickou podporu. Není snadné vyrůstat jako menšina. A proto se upínají psychicky na někoho, kdo je chápe. Nejde sice o menšinu - naopak. Ten, kdo nejlépe chápe gaye jsou přeci holky. Sami jsou taky na kluky, a mají více společného. Dokonce většina z nich tvrdí, že je s nimi trávení času lepší, než s kdejakým heterosexuálem.

Každý gay má v sobě kus ženy, a každá žena má v sobě kus gaye. Proto "Fag Hags" o tobě vědí, jestli jsi gay snad dřív, než to o sobě víš ty sám. Fag Hags ale nemůže dělat každý. Je to speciální typ holek, které právě dokážou empaticky rozumnět sociálním potřebám gayů, Jsou s nimi při jejich coming outu, poprvé je doprovází do gay barů a pomáhá jim balit kluky.

Heterosexuálové v gay barech ?!?

Ano! Spousta heterosexuálních mužů se bojí jít do gay baru, protože si myslí, že je gayové budou otravovat. Naopak. Dobře pro vás, špatně pro nás. Gayové v gay barech jsou velmi nekontaktní a neradi si povídají s cizími lidmi. Pokud jsi gay, budeš tam sedět jako forever alone. Jestli jsi hetero, tak ti všichni dají klid, a šanci balit ty heterosexuální holčičí kamarádky gayů. 
V gay barech je čím dál tím víc heterosexuálů. Chodí "lovit" nebohé dívky, které tam přišli s tím, že jim tam všichni dají pokoj. A stejně jsou všichni spokojení. 

Jak to vypadá v gay baru?

Takže milí heteráci, v gay baru vás nikdo nebude osahávat !
Nikdo na vás nebude mluvit "přitepleným hlasem" .... Maximálně nevědomky.
Nikdo se vás nebude pokoušet znásilnit. Ani na záchodě. A i kdyby se takový úchyl našel, odkdy se heteráci bojí gayů? 
Z 90% nenarazíte na večer, kdy se v gay baru koná striptýz. Vážně. A i kdyby, nemusíte na to koukat.
Poměr gayů a hetero holek je VŽDY (!!!) 50/50. Protože každý gay si svou fag hag přivede.

Mají lesby taky své Fag Hags? 

Zajímavá otázka. Většinou ne. Lesby nemají potřebu mít fag hag, protože se necítí jako křehká stvoření. Lesby se samy označují za "bagristky", či "jeřábnice". A taková hornice z Ostravských dolů vážně nepotřebuje nějakého heterosexuálního muže (kterého nenávidí), aby se mu vybrečela na rameni.

Mají všichni gayové svou fag hag?


Ne. Někteří gayové nejsou typičtí gayové. To není ten důvod. Jsou muži, kteří se snaží distancovat od gay komunity se slovy, že to není ani komunita. Nedrží pohromadě. Můžou se snažit vypadat a cítit jako největší macho, a být nejvíc mužní, ale stejně podvědomě mají VŠICHNI svou holčičí kamarádku, které říkají úplně všechno, co cítí. Říkají jí víc, než komukoliv jinému. Není to úplně "fag hag", protože k tomuto titulu se musíte dopracovat (jako holka). Musíte vašeho gaye podporovat a poslouchat a pomáhat mu. Pokud ho jen posloucháte, jste jen kamarádka. 

Tato kamarádka, která se tváří jako fag hag je vlastně fake atrapou. Jako falešná kabelka LV. Jen se tak tváří. Resp. nemůžete jí prostě brát jako vašeho gay parťáka s prsama. 
Gayové, kteří nemají svou fag hag jsou opravdovou vyjímkou. Moc jich není. Buď se cítí až moc mužně na to, aby podporovali takový stereotyp o gayích, nebo právě o jednu svou fag hag přišli (třeba se vdá, má děti, najde si lepšího gaye - mazlíčka, a nebo se prostě pohádají), a nebo ještě svou fag hag nenašli. 
Takové poznáte velmi jistě. Chopte se jich. Gayové bez holčičích kamarádek jsou vzácní... 

A co s nimi potom?

Kdyby se 2 kluci, kteří mají své kamarádky daly dohromady, a začali spolu chodit, tak už své fag hags nebudou potřebovat. Alespoň ne tolik, jako teď. Co tedy s nimi potom? U někoho to je silné a několikaleté přátelství, které nic nezlomí, a takoví přátelé se i tak vídají dál. Ne ale pokaždé. Zažil jsem několik případů, kdy díky vztahu mí gay kamarádi o své "podržkabelky" přišli. A když těmto dvoum klukům vztah nevýjde, rozejdou se, tak jsou opět sami. Můžou se ke svým "holkám" vrátit, nebo najít nové.

Super fakta o holčičích kamarádkách gayů

  • Každá fag hag, kterou v gay baru potkáte je nezadaná. HETERÁCI POZOR !!!
  • Bohužel statisticky jsou ošklivější, než jejich gay kamarád. Přeci jen, pak ten hošík víc vynikne.
  • Jestli vydržela doprovázet roky kluka, s kterým nic nemůže mít, tak pěkného hetero kluka zvládne levou zadní.
  • Dokáže vás mnohem lépe obléknout. Přeci jen v pánské módě má praxi.
  • Fag hags se oblékají lépe, než jiné hetero holky. Mají ty nejlepší módní guru. A zadarmo.
  • Nemusíte s nima chodit nakupovat, a znuděně čekat před obchodem. Jejich gay kamarád to udělá za vás. 
  • Jsou zvyklé na kvalitnější jídlo, kvalitnější kávu, oblečení ....etc. Takže vás taková holka bude stát víc, než holka z vesnice.
  • Stejně jako gayové, i fag hags neznají pojem biologické hodiny. Nebudou vás uhánět s dětmi. Navíc jedno přerostlé už mají. 
  • Chodit s fag hag je teď in. Je to jako ukázat, že vám nevadí menšiny, a máte liberální způsob myšlení, a to holky milujou. 
  • Fag hag může být klidně celou noc do rána venku a máte klid, že vás nepodvede. 


Žádné komentáře:

Okomentovat