středa 2. dubna 2014

Komentář roku !!!

Před chvílí jsem na serveru NaKluky.cz narazil na naprosto dechberoucí komentář, který mě dostal do kolen !!! Tohle je něco, co prostě nemůžu nechat jen tak. Ta myšlenka mě opravdu zasáhla, a já ho sem chci dát. Prosím přečtěte si to až do konce. Děkuju :)

_________________________________________________________________________________
Tak nechci říkat ani nijak osočovat Zelenku ale v hodně věcech je mimo, já jakožto inrotovert bych nikdy nevlezl před kameru natož před kameru kde je mnoho cizích lidí ala výlet do Berlína tuším a ještě jako introvert bych to rozhodně nedal na net :D. Spíše naopak, Zelenka je extrovert a dělá si srandu sám ze sebe, z toho jaký je a čím je. Bohužel padá na hubu v tom že ho málokdo chápe či mu rozumí nebo ho bere s humorem, v cizině je takové chování naprosto normální a lidi se nad tím nepozastavují protože jim je jedno kdo a jak se chová, každý si žije svůj život. Ovšem povaha česká ta je tak hezká až je hnusná. Každej se stará jen o druhé, závidí, odsuzuje a kdo ví jaké ještě svinstva. V Americe to byl skoro nahý zpívající cowboj (myslím že je dokonce gay ale nevím to jistě), zprvu ho lidi nesnášeli ale pár se jich zasmálo a teď, teď je z něj celebrita a hodně lidí ho má rádo. V Japonsku trend z Hentai Kamen ala dámské spodní prádlo nasazené na hlavě, o5 zprvu úchylárna prvního kalibru a po čase se z toho stal fenomén který je teď populární. Vše chce svůj čas a svou dávku pochopení. Zelenka má smůlu že se narodil jako čech v zemi zabedněnců a netolerantních lidí a hlavně lidí kteří se nedívají na věci více pohledy ale soudí jen podle toho co vidí.
Osobně ho mám v odběrech, rád se kouknu sem tam na nějaké jeho videa když chci zlepšit náladu, ano některé jsou dost trapné ale o tom to je, on dělá to co by z nás nikdo neudělal, kdo by na to neměl koule a to myslím jak ohledně natočení tak ohledně postnutí videa na net.
Samozřejmě u některých videii se sám cítím trapně, ale co nikdo není dokonalý.
Kdyby se měl každý chovat jen podle určitejch regulí které jsou ok tak nosí sebou několik desítek metrů hlouhý seznam a vždy než provede nějakou věc zkontroluje jestli ji udělat může, zda nepohorší lidi kolem, zda nepohorší mínění o tom kdo je a zda nepohorší nějakou komunitu.
By mě jen zajímalo kdyby Zelenka byl k tomu ještě hnědočech a dělal co oni umí nejlépe ala krást,mlátit a podobně. Tak které komunity se to dotkne, té kde jsou homosexuálové nebo komunitu hnědočechů?
Popravdě před pár dny co jsem vesele všem v práci (jen lidem na mé lince) řekl že jsem gay (abych se vyhnul pozdější nenávisti kdyby se to nějak nekontrolovaně profláklo) se lidi rozdělili do 2 skupin a ani jedna skupina neměla nic proti gayům celkově. 1. skupina mě vzala jako člověka svého a bavil jsem se úplně otevřeně s nima, vtipkoval, popisoval podrobnosti 2. skupina se mě stanní co to jde a neníá to rozhodně dík tomu že na mě Zelenka vrhá špatné světlo, je to díky tomu že gayové na mě vrhají špatné světlo, ti gayové kterým říkám HETERO HUNTEŘI. Ti kteři jedou po heterácích a chtějí je svést, to je pravý důvod, oni se prostě bojí toho že po nich vyjedu, že budu dělat různé návrhy a podobně. Nemám to z vlastní hlavy, mám to přímo z úst pár lidí patřících do druhé skupiny.

A když už jsem u toho jak mě berou lidi tak jsem se právě všech na mé lince zeptal přímo, jak by zareagovali kdyby mě viděli v tričku "Sorry guys, i suck dick" a jejich reakce mě utvrdila jak mnozí zde jsou zabednění. Jejich reakce byla taková že se začaly řechtat a smát se, né protože je to pravda ale protože to berou prostě s vtipem. Ještě plánuju přímo test na chlapy v šatně a myslím že tam dopadnu stejně.
To jsem ale odbočil mimo, chtěl jsem říct hlavně jednu DŮLEŽITOU věc, heteráci nás nemají rádi kvůli tomu jak se chováme ale kvůli tomu že se snažíme něco zastírat, že prakticky my útočíme na mě tím že chceme být stejní což prostě oni tak nevnímají, pro ně jsme sice stejní ale né úplně a oni prostě se přes to nepřenesou. Když to přirovnám k příkladu který mě teď napadl.
Jablko a rajské jablko. Obě jsou to jablka ale přitom jsou obě jiné a tak to je i s lidma jako je heterosexuální člověk a homosexuální člověk. Oba jsou stejní ale přitom jiní. To heteráky štve, to je to proti čemu brojí to proti čemu se bouří a sice to že my jim nepravdivě cpeme to že jsme naprosto stejní jako oni i když to tak není. Ano můžeme si za to sami že je to tak jak to je ale né tím jak se chováme či jak vystupujeme na veřejnosti.

Nechci nikomu cpát dohlavy nějaké moudra, rady a podobně když to sám nechce ale zamyslete se nad sebou všichni co píšete negativní komentáře na Zelenku a využíjte aspoň to jedno procento své mozkové kapacity a odpusťte si věty jako že někomu rozbijete držku jen proto že je kým je, že se chová jak se chová. TO se z Vás nestane nic jiného než právě ta strana která je proti homosexuálům. Stane se z Vás jen to čím si myslíte že heteráci jsou i když to tak není. Neupravujte si realitu podle sebe, ale naslouchejte, porozumějte tomu. Člověk se celý život učí ale musí chtít, musí mít snahu a tolerovat druhé. Díky tomu je lidstvo tam kde je a né díky tomu že se skupiny lidí chovají jak se od nich očekávám.
Popravdě je mi zle zde z některých lidí a to díky tomu jací jsou, jak se chovají, jak nevyužívají mozek jak pouze druhé uráží díky tomu jací jsou. Takový kteří napíšou že někomu dají po tlamě jen dík tomu že je kým je, takové lidi by jste měli odsuzovat, takové lidi by jste měly zatracovat, né ty kteří jsou přirození.

Samozřejmě očekávám obrovské množství hateru a mínusek na mou adresu a kdo ví co ale popravdě je mi to jedno. Ono se snad jeden člověk poučí, použije to růžové v hlavě (jahodová žvýkačka to teda není) a zkusí brát věci z více stran a více o věcech přemýšlet a změní své smýšlení které doposud měl a připojí se k lidem kteří jsou zase o trošku chytřejší.

Takže na konec tohoto obrovského komentáře řeknu jen jedno.

HATEŘI TAK DO MĚ, UKAMENUJTE MĚ :DDDDDDD

(Zdroj NaKluky.cz, Autor Minoshitsu)

3 komentáře:

  1. Naprostý souhlas. S tím komentářem jedu na 100%. Lidi by měli nejprve řešit sami sebe a až potom ostatní. Tahle věc by se měla učit ve škole! Pomohlo by to vyřešit spoustu zbytečných problémů...

    OdpovědětVymazat
  2. Tomu říkám komentář. :D Moc pěkně napsaný a zajímavé poznatky a úvahy. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Naprosto souhlasím!

    OdpovědětVymazat