neděle 23. března 2014

Gayman 2014

Jak to zatím vypadá s akcí GayMan ?


Už za měsíc finalisté GayMan pojedou na soustředění do osady Hrabětice v Jizerských horách. A to v termínu 18-20.4.2014.
A samozřejmě TY!!! u toho nesmíš chybět. Stačí napsat organizátorům na facebook, a za tisícovku můžeš prožít velikonoční víkend s nejkrásnějšími a nejsympatičtějšími gayi ČR.
Pro info tady jsou fotky místa. Upřímně Ještěd a okolí MILUJU!!!, takže je velká šance, že se tam společně uvidíme. Navíc kromě zábavy můžeš vyhrát v tombole hodinky STORM, a nebo vstupenky na finále, které se koná 10.5.
Už jsem měl tu čest vstupenky vidět, a jsou krásné. Navíc jsou zatavené v plastové fólii, takže se jen tak nezničí, a můžeš si je schovat na památku.
Jídlo na akci bude 3x denně, a bude tam i co pít (nealko). Což je sice nuda, ale opíjet se v přírodě je ještě větší. Takže nemůžu, než souhlasit.

Dále došlo ke změně místa konání finále !!

Z technických důvodů došlo k malé změně. Akce se přesouvá do sálu Městské knihovny na Mariánském náměstí (kousek od Staroměstské). Datum a ceny vstupenek jsou nezměněný. 
Obyčejná vstupenka je za 99,-
VIP vstupenka s občerstvením je za 349,-
Další info můžeš najít na mailu marketing@igayman.cz






Sál je opravdu nádherný !!



Celkově musím říct, že se mi tato akce moc líbí. Sice gay akce v knihovně není asi úplně nejlepší místo, ale sám jsem se přesvědčil, že to tak narychlo jinak nešlo. Přesto musím uznat, že akce je hodně propracovaná a věřím, že se ještě máme na co těšit :))

Žádné komentáře:

Okomentovat