středa 19. února 2014

Staň se součástí projektu !

I ty se můžeš zapojit do nového GAY projektu :)


Asi si pamatujete na kauzu, kdy se zabil 14ti letý gay poté, co neunesl tlak společnosti na jeho sexuální orientaci. Ještě předtím mne oslovilo pár lidí, abych ze své pozice pomohl GAY komunitě, a zlepšil informovanost o této problematice. Chtěl bych i dodat sebevědomí těm, kteří si ještě neprošli, nebo právě procházejí coming outem, nebo třeba vlastním uvědomováním.

Chtěl bych určitě co nejdříve udělat tento video projekt. Součástí je i názor společnosti. Oslovil jsem proto jak lidi náhodné a neznámé, tak i lidi mediálně známější. 
Každý z vás může natočit video o délce do 3 minut, kde popíše svůj názor na problematiku nepřijetí sexuálních menšin, homofobie, neinformovanost a konzervativní smýšlení naší společnosti. Video můžete hodit třeba na www.ulozto.cz a nebo www.dropbox.com , a poslat odkaz do soukromé zprávy na mojí Facebookové fan stránce.

Pojďme to tedy shrnout:

  • Délka videa max. 3 minuty
  • Pokud možno min. HD (720p) 
  • Tématem je váš názor na nepřijetí gayů ve společnosti, předsudky, konzervativní smýšlení a šikana na školách.
  • Na začátku videa doporučuju se představit. Chci vám vytvořit titulek.
  • Uzavírka a hraniční termín je pondělí 31.3.2014 23:59.
  • Když tento link budeš sdílet, nebo doporučíš přátelům, aby se zapojili taky do tohoto projektu, a budeš aktivní, čeká tě příjemné překvapení.
Video by mělo vyjít na konci března či začátku dubna (podle toho, jak rychlí budete), a objeví se na Youtube. Mám zatím přislíbenou podporu několika internetových stránek, ale i stránek facebookových. Proč neobětovat pár vteřin tomu, abyste udělali něco dobrého, místo jen nadávání na to špatné..... :)

Všem, kteří se rozhodli pomoci s tímto projektem od srdce děkuji. Mých nechutných videí bylo dost. A nemůžu slepě přihlížet na to, jak jiní trpí. A bohužel často vinou mojí tvorby. Děkuji.


Příklad videa zde.

__________________________________________________Mimochodem, na Slovensko zavítá Peter Turkson. Černošský kardinál katolické církve, který se v Africe (s požehnáním Vatikánu) zastal gayů, a postavil se proti zákonům, které gaye diskriminují. 4.3.2014 se na něj můžou Slováci těšit. A proč zrovna Slovensko? Hned po Polsku se jedná o zemi, kde je nejrozšířenější homofóbie a vyčleňování menšin. celý článek ...


Žádné komentáře:

Okomentovat