středa 19. února 2014

Je Bieber Homosexuál ??

Co budou dělat chudinky belieberky ??

Jestli čekáte hromadu fotomontáží, nebo urážek, jste na špatné adrese. Za prvé, rád pracuji s pravdivými fakty, a hlavně pár mých přátel (i vč. mě) jsou trochu beliebeři. Já jsem jeho fanoušek jen v rámci jeho vzhledu a chování. Obdivuji jeho aféry. Takže teď neobdivuji jen jeho sexy tělo, ale i povahu. Hudbu neposlouchám. Ale k věci.

Nechci o Justinovi psát, že je "buzna", nebo že neumí zpívat. Já jsem oboje, a slyším to pořád. Justin naopak oproti ostatním umělcům dokáže zahrát kdykoliv a cokoliv. Ať už večer na koncertě akustické verze svých písní, a nebo pak ráno v baru pro motorkáře.
Musím ho obdivovat za jeho práci, ale to o čem tu chci mluvit jsou jeho jiné.... vedlejší aférky, které moc nepodporuji. 




Netuším, jestli mě někdo z Justinových haterů čte, ale na něm není ABSOLUTNĚ NIC "teplýho". Nezpívá už vysokým dětským hlasem, obléká se jako opravdu testosteronový heterosexuál, v Brazílii si koupil prostitutku (dívku) a s dívkami je vždy na veřejnosti vidět. Musel by být génius, aby dokázal utajit svou orientaci. A jeho management na to není dost chytrý, když jediný způsob, na který přišli, aby se prodávalo jeho další CDčko je, že oznámí, že půjde do důchodu.

Takže zbývá otázka, proč člověk, který se chová jako heterosexuál, obléká se tak, a má i heterosexuální poměr s dívkami, by dělal takové fotky?
Absolutně nevěřím, že by Justin byl alespoň trochu na kluky. Není. 

Jak jsem později hledáním na internetu zjistil, na té první fotografii není vůbec Justin, ale jeho skoro až identické dvojče. Jeho jméno jsem nevypátral, ale občas zabíjí čas tím, že dělá fotografie, které vydává za Justinovy.

Druhý snímek zachytil jen opravdu špatný moment. Taky mám sám chvíle, kdy nejsem nalíčený, mám na sobě absolutně tuctové oblečení, které působí NEgay, a nemám náladu být afektovaný. Každý občas vypadne z role.

Na třetí fotografii je opravdu Justin, je to fotka z Instagramu, a je to předem domluvená fotka. 


Shrňme si to. Je Justin gay?______________________________________________________

Ne. Není. Se slzami v očích a smutku v duši musím říci, že k nám Justin nepatří. Přeci jen, mohl být pro nás ještě hodně užitečný ;-)



Vlastně abych věci uvedl na pravou míru. To, že Justin není gay je jen můj názor, a domněnka z dostupných informací. Pokud najdete někde fotku, která by dokazovala opak, nebo jen informaci.... Dejte mi vědět.
Rád si vyslechnu i jiný názor, než je můj.










3 komentáře:

  1. Nechci o Justinovi psát, že je "buzna", nebo že neumí zpívat. Já jsem oboje, a slyším to pořád. :DDD Rozesmál si mě...

    OdpovědětVymazat
  2. Tvůj blog je absolutně o ničem...

    OdpovědětVymazat
  3. a proč by nemoch bějt buzna nebo bisexual, vyž kolik je v hollywoodu buznu a tvaří se že jsou na žensky a uzavyráji snatky a po pul roce se rozvedu jen proto že media zísti že navštevují gay bary a co vym ták mezí umělcov a je nejvíc gayu nebo bisexualu ták že justin nebude určite vynimka, podle mne bude bisexual,tečka

    OdpovědětVymazat