pondělí 27. ledna 2014

Jak přijít o kluka v 11ti krocích


1. Pozvete svého kluka ke své gynekoložce a řeknete mu, že ho chcete připravit na vyškrábávání vaší vaginální plísně.
2. Voláte mu večer 19x v rozmezí 19ti minut. A když zavolá zpět, zeptáte se s kým zrovna je, protože vás podvádí. A zdůvodníte to, že kdyby vás právě nepodváděl, tak by to zvedl. 
3. Na schůzku se oblékněte jako nacista, a řekněte mu, že velmi sympatizujete s Adolfem Hitlerem, a s jeho plánem vyvraždit všechny židy a homosexuály.
4. Kupte si gumové dítě (panenku), a starejte se o něj když je doma. Řekněte mu, že jestli se o to plastové dítě, které spolu máte nebude starat, že ho nahlásíte sociální správě.
5. Na prvním rande mu ukažte obrázek ideálního snubního prstýnku a vysvětlujte mu 10 minut jakou máte velikost prstu. A jaký chcete mít obřad.
6. Začněte se stravovat ve fast-foodech a řekněte mu, že chcete přibrat 5-10 kilo na zimu, aby vám nebyla zima.
7. Dejte si polštář pod tričko a "zkoušejte" si jaké to je být těhotná.
8. Začni ho zatěžovat vším, co je potřeba než budete mít dítě. A pak řekni že tvoje peníze jsou tvoje peníze, ale jeho peníze jsou naše peníze. Kvůli dítěti. 
9. Plakej nad rozlitým mlékem. Doslova. Rozlej mléko všude po místnosti a pak se rozbreč a křič, že jsi "kráva pitomá" a "vylízaná čůza".
10. Řekni, že s ním chceš zestárnout ruku v ruce a sledovat ho, jak pomalu umírá. Usmívej se u toho. Nejlépe se začni nahlas smát a chrochtej. 
11. Zkus ho přesvědčit, že jsi maniodepresivní, a popisuj mu, že když odejde, tak se zastřelíš, nebo že se utopíš ve vaně a podřežeš. Nejlépe se usmívej a běhej po bytě s nožem. 


Žádné komentáře:

Okomentovat