čtvrtek 26. června 2014

Že by gay scéna šla do sebe ??

Vítěz soutěže Gayman 2014 dělá gayům čest !!!


Tak tohle by nečekal už ani největší snílek. Vypadá to, že se gay scéna dala do sebe, a pomalu přestává být sebestřednou, a do sebe zahleděnou skupinkou afektovaných drben. Krásným příkladem toho, že v naší komunitě je ještě hodná duše je tento mladý vítěz letošní soutěže Gayman Dan Frölich.
O víkendu 20-22.6.2014 se totiž s prezidentem této soutěže, s Marianem Kajzerem, vydali do Středočeského kraje. Přesněji do Venkovského stacionáře pro nemohoucí občany, a předali krásný dárek. Venkovský stacionář obdržel hygienické potřeby a úklidové pomůcky !!! 
Nejen, že narozdíl od homofobů a odpůrců soutěže konečně někdo udělal nějaký dobrý skutek, ale hlavně mě překvapilo, že se Frölich distancuje od všech namyšlených gayů, a ukázal že je mu jedno, jestli ho někdo fotí v teplákové soupravě. Toho si opravdu cením.


I přes veškeré útoky na soutěž Gayman se tímto konečně úspěšně a v klidu podařilo celou akci zakončit. Tato soutěž plánuje ještě mnoho sekundárních akcí, o kterých vás budu včas informovat. 
Po předání daru se Dan i s prezidentem soutěže Marianem Kajzerem prošli po ranči, podívali se na vystoupení travesty skupiny Scandal Ladies z Brna, a úspěšně udělali první krok k tomu, aby naše komunita nad sebou začala přemýšlet. Snad si z nich někdo vezme příklad. Za mně velký palec nahoru !!!



(Autor fotografií Marian Kajzer - Gayman)






Žádné komentáře:

Okomentovat