pondělí 10. února 2014

Debilní kecy homofobů ...

V souvislosti s nedávným úmrtím 14ti letého gaye chci trochu rozebrat argumenty, které homofobové používají ...


1. Zachraňte rodinu ...

Když se ve Spojených státech řešily sňatky gayů, spousta lidí svůj postoj "proti" zdůvodňovali právě tím, že chtějí chránit rodinu. Ale to, že se 2 kluci a nebo 2 holky chtějí vzít nenarušuje vaše právo mít heterosexuální rodinu s dětmi. Pořád můžete žít tak, jako jste žili doteď. Jen konečně jedna z vět ústavy - "Všichni máme stejná práva" začne dávat smysl.

2. Homosexualita je nechutná

Tohle mě obzvlášť pobavilo. Ten člověk evidentně nepochopil o co jde. Jestli se mu nelíbí kluci, a je heterosexuál, nikdo ho s tímto novým zákonem nebude a NEMŮŽE nutit být gay. Šlo o legalizaci homosexuálních sňatků, nešlo o žádné jakési šíření gay viru, které by ho změnilo. Takže ani tento argument nedává smysl.

3. Bůh řekl, že je to špatné ...

Bůh řekl? Opravdu? On s ním někdo mluvil? Spíš si myslím, že si tento člověk spletl boha a bibli. Bible říká, že pouze styk mezi muži je špatný, protože neplodí žádné děti. Resp. nejde přímo o bibli, tato zmínka je z další biblické knihy, kde mimo jiné je popsáno, že pokud vaši ženu můžete ukamenovat, nebo prodat dceru do otroctví. Nebo, že pokud máte oblečení z více, než 2 typů materiálu jde o hřích - marnivost. Takže každý, kdo má tričko z bavlny a ještě něčeho asi bude hořet v pekle spolu s gayi. Gratuluji. To dává logiku.

5. Nakazili nás virem HIV...

Sice více nakažených je s homosexuální orientací, ale původ této nemoci pochází z období, kdy britští kolonialisté dobývali jižní Ameriku, a protože tam byli jen muži, a měli zakázáno křížit svůj rod s indiány, tak občas měli sex s opicemi, a tento virus přenesli heterosexuální dobyvatelé. Takže tento argument je opět chybný. To je jako říct, abychom zabili malé děti, protože to ony nás vždy nakazí chřipkou

6. Moji rodiče byli matka a otec. Ne otec a otec nebo matka a matka.

To je velmi zajímá úvaha. Ano, na to, aby se autor tohoto narodil, byl potřeba muž, a k němu žena. Ale nezapomínejme na jeden podstatný fakt. Víte kdo rodí gaye a lesbičky? Ano. Jedině heterosexuálům.
Teoreticky by museli umřít všichni heterosexuálové na planetě, aby se gayové a lesby nikdy nerodili. 
A to, kdo byl tvůj rodič neříká nic o tom, kdo jsi ty. Třeba zrovna tobě se narodí lesbická dcera. Karma.

7. Toto není naše kultura...

Svět oběhla fotografie muslimské dívky, která drží tento transparent. Ano, možná do ideologie koránu nespadá být gay, ale stejně tak do té tvé kultury nespadají iPhony, internet, televize, burger king, dokonce ani tvoje fake kabelka Louis Vuitton. Takže i ty shoříš v pekle. Spokojená? 

8. Ježíš byl hetero

Dobře, předpokládejme, že tento muž, který nikdy nic neměl se ženou, za to ale trávil veškerý svůj volný čas s 12ti muži, tak byl heterosexuál. Co to na tom mění? Albert Einstein byl hetero, papež je hetero, a 90% této planety je taky hetero. Takže, když ti někdo vnucuje svou víru, je to špatně, ale ty můžeš lidem vnucovat koho mají milovat? 

9. Bůh nenávidí gaye

Dobře, tak opomenu opět, že neznáš boží názor. Ale podle bible bůh stvořil celý tento svět, a všichni jsme děti boží. Bez jeho vůle se nepohne ani list trávy. Cituji bibli. Takže bůh ze mě udělá gaye, a pak mě sám za to nenávidí? Kdyby bůh nechtěl, aby existovali gayové a lesby, tak by neexistovali. Stejně, jako nechtěl, aby lidé měli 3 oči, nebo 10 rukou. 

10. Je to volba. Osvoboď se s vírou Ježíše

Vážně je to volba? v roce 1968 byla homosexualita vymazána ze seznamu nemocí, a byla uznána jako varianta, která je rovnocenná heterosexualitě. Pokud je to volba, zkus teď jít, a být na 24 hodin gay. Nejde to, co? Stejně, jako léčení homosexuality. Brečel jsem smíchy, když jsem narazil na video, kde afektovaný muž popisoval, jak už není gay díky víře. 

11. Homosexualita je hřích

Ne není. Hříchů je 7, a ani jeden nezmiňuje nic proti gayům a lesbám. Naopak homofobie je hřích. Neříká snad desatero přikázání, abychom milovali bližní své? Takže i tito rádoby praví křesťané skončí na věčnost v utrpení. 

Z toho vyplývá, že homosexualita je naprosto normální věc. Byla prokázána u více, než 450 zvířat. Homofobie jen u jednoho, a to u člověka. Zamyslete se nad tím.



2 komentáře:

  1. Kdybyste se porad nezviditelnovali a necpali to vsem do hlav, jak je to normalni, pochody a podobny akce, tak nikomu vadit nebudete. Ale ta neustala propagace homo uz sere i ty co jsou homo.. Je to trapny a tahle saskarna plodi jen dalsi nenavist misto tolerance..

    OdpovědětVymazat