neděle 23. února 2014

Další útoky na GayMan?

Marian Kajzer čelí dalším útokům !

Nedávno jste se mohli dočíst na mém blogu o útoku na akci Gayman. Spousty gay serverů označili Mariana Kajzera za lháře ohledně jeho soutěže. Údajně si měl vymyslet spolupráci se společností Redbull.
Dokázal jsem, že se pletli, a že šlo o pouze pomluvu.
Volal jsem přímo do společnosti Redbull a ptal se na jejich vyjádření. Článek zde.
Bohužel někomu stále tato soutěž leží v žaludku, a proto přichází další útoky.

Za současným útokem údajně stojí Pavel Dvořák. Není to nikdo neznámý, nebo nový. Původně člověk, který se připojil k akci Gayman v zájmu spolupráce se změnil v nepřítele číslo jedna. Poprvé už v listopadu 2011 na něj bylo podáno trestní oznámení, protože se naboural do sítě, a přihlásil se na počítač jejich finančního ředitele. 



Poté od února 2014 přicházely útoky telefonicky. Hovory se vedly ve stylu: "Ty zmr*e, ty toho ještě nemáš dost? Zruš gaymana jinak tě zničím!"
Falešné telefonáty, které začal automat slovy: "Vaše číslo bylo vylosováno a vyhrál jste milion korun. Vyčkejte na spojení." Poté opět nadávky a výhružky.
Do minulého týdne stálé telefonáty z nových a nových telefonních čísel. Stále dokola. Stejné urážky, posměšky a nadávky, a to i do soutěže gayman.

Podle všeho telefonní čísla, která ho prozváněla patří někomu, kdo získává dlouhodobě čísla bankovních účtů a vystupuje jako pracovník společnosti Sazka a.s.
Jeho nejlepší kamarádka, která vystupuje pod jménem Romana Pataki se snaží obvolávat blízké lidi Mariana Kajzera i dalších, aby se k nim připojili. Romana tvrdí, že je Řeckého původu. Lže. Narodila se v Kladně. Momentálně bydlí v Praze. A každé 3 měsíce mění bydliště. 
Žena ve věku asi 50 let, která oslovila několik i sponzorů Gayman, aby odstoupili. Tvrdí, že jí ukradl kabelku zn. Prada a vykradl byt. Založila si i falešný Facebook profil za jejího syna. 

(Zdroj Marian Kajzer)

Rád bych upozornil společnost na sobecké a netolerantní jednání. Chápu, že ne každému se musí líbit akce gayman, ale opravdu je nutné zajít tak daleko? Jsem neskutečný pacifista, a věřím, že se vše dá vyřešit nenásilnou cestou. Jaký je váš názor? Nebo třeba zkušenost. 





1 komentář: