čtvrtek 30. ledna 2014

Yoshti Xiang ft. Jan Zelenka - Totálna krava MV



Přišlo to sice nečekaně a neohlášeně, ale musím uznat, že to předčilo i mé nejdivočejší očekávání. Když mě krátce před vánoci Yoshti poprosil, abych mu natočil video, kde mu řeknu jak moc dobré kamarádky jsme, nečekal jsem toto. Videoklip k písničce "totálna krava" je totiž volné pokračování mojí písničky "Bestovní kámošenky". 

"Bestovní kámošenky" je 4 roky stará písnička, která byla jedna asi z 20-30ti písniček, které jsem v té době napsal. A jako jediná byla dost kontroverzní aby měla úspěch. A taky měla. Už na starém kanále "JanZelenka94". A po dlouhém čekání na jaře 2013 jsme klip začali točit. Samozřejmě jsme nahráli i zvuk znovu a předělali i hudební podklad. 
Písnička popisuje 2 nejlepší kamarádky, které jsou (jak je tomu bohužel v dnešní době) posedlé Facebookem a jinými sociálními sítěmi, takže jsou mimo internet nepoužitelné. 
Skoro až legendární se stalo moje fonetické spojení "čtyři evr", které Yoshti špatně použil a vytvořil z toho "štiri eurá". 
Právě na konci klipu stojím s Yoshtim ve výtahu, a podezřívám ho z nevěry s mým imaginárním přítelem, kterého jsem nazval "strejda Tomáš".

Právě na tuto scénku, kterou málokdo viděl (je opravdu až po klipu) reaguje Yoshti. Hned v první větě říká: "Povedala si, že som spala s Tomášom,
Mirkom, Prokopom, Adolfom a Egonom.
Spala som iba s jedným, povedala som "Nie".
Ty si spala s mojím Changom, Baiom, Lanom, Shunom."


Musím tedy říct, že střih zvládl na jedničku. Perfektní scény. Perfektní hudba. Yoshti si je plně vědom, že na to, aby zpíval tak moc dobře neintonuje. Proto si vybral rapové skladby. A udělal dobře. Musím ocenit práci, kterou si s tímto klipem dal. Jediné co musím bohužel zkritizovat jsou kostýmy. 
Jako obvykle jsou až příliš "hetero" a divák není zděšen, zhnusen ani pohoršen výrazně barevnými, dámskými ani jinými šaty. Což trochu kazí dojem. Ale i přesto ode mě má 8/10.

Mimochodem plánujeme do vzdálené budoucnosti udělat velmi agresivní elektronický single, který bude nést název "buzna". A bude to opět o dvou kamarádkách, ale tentokrát transsexuálních chlapcích, kteří nemají rádi gaye. Avšak v rámci dominance se nebojí s muži mít sex a nebo pro peníze a dárky románek.

Pokud bude štěstí na situace, tak do půl roku bychom mohli mít vše hotové. Doufám :D












Žádné komentáře:

Okomentovat