čtvrtek 23. ledna 2014

Jan Zelenka - Back to You and I



Nejznámějšímu českému vykroucenému gay-vloggerovi Janu Zelenkovi se nedá upřít jistý vývoj. Z blonďaté zmalované paničky s kabelkou Louis Vuitton se nám pomalu, ale jistě stává mladý a “mužný“ gay s cílem dosáhnout na přední místa hudebního žebříčku. Ano, asi už mu nestačí být moderátorem jednoho pražského rádia, chce být sám hudební vložkou těchto rádií. 

Honza ve svém videoklipu inspirovaném černobílým stylem Amy Winehouse a její soul melodií „Back to black“ zkombinoval dva hudební génie. Spojení textu „Yoü And I“ z repertoáru Lady GaGa s ponurým stylem Amy je opravdu zajímavým nápadem, ne však každému tahle kombinace sedne. Že by se mám snažil Honzík dokázat svou genialitu? Vloggerovi to v hudbením klipu také velmi sluší, nemůžeme jeho outfit označit jako faux-pas (jakou spoustu věcí z jeho tvorby), neboť místo přiléhavého růžového trika a skinny jeansů zvolil elegantní, černé kalhoty a černý blejzr stylově doplněný o košili s květinovým vzorem.

 Nezbývá nic jiného než čekat, co se zrodí v hlavě tohoto mladého umělce a jakým směrem se vydá. Bude nás Jan šokovat? A nebo se mu dostane uznání, možná více zaslouženého, než mají některé pseudocelebrity našeho českého hvězdného spektra.

Žádné komentáře:

Okomentovat